52 Living

Thuis in je eigen huis
 

Heb je een huis gekocht en wil je professioneel advies over de inrichting? Heb je een kamer waar je niet blij van wordt? Wil je meer sfeer in huis? Wil je meer ruimte zonder een dure aanbouw te plaatsen? Of ga je juist aanbouwen of verbouwen en wil je er zeker van zijn dat het nieuwe en oude deel van je huis één geheel vormen? Neem dan contact met ons op: info@52living.nl. We geven je professioneel advies en maken een ontwerp van je verbouwing of (her)inrichting van je interieur; of juist beide.

 

Werkwijze

Sfeer, rust en ruimte is voor iedereen anders. Wij willen niet alleen je huis maar ook jou beter leren kennen. Alleen dan kunnen we een ontwerp maken dat perfect bij je past. Daarom plannen we een vrijblijvende kennismakingsafspraak altijd bij je thuis. We krijgen dan een goede indruk van je huis en bespreken de wensen die je hebt. Ook gaan we dieper in op wat rust, ruimte en sfeer voor jou persoonlijk betekent. Op basis van het gesprek maken we een schetsontwerp en een offerte die we persoonlijk komen toelichten. Daarna maken we werkafspraken zodat je precies weet wat je van ons kunt verwachten.

 

Wij helpen je met grote en kleine verbeteringen van je huis of interieur:

 

Aanbouw/ verbouwing

  • Ontwerp aanbouw
  • Ontwerp verbouwing
  • Indienen bouwaanvraag 

Interieur ontwerp

  • Ruimtelijke inrichting
  • Meubelplan
  • Materiaal- en kleuradvies
  • Verlichtingsplan

Over ons

Wij zijn Audrey (architect) en Manfred (interieurontwerper). Als duo vullen we elkaar creatief aan en daar pluk jij de vruchten van. Want pas als we er allebei 200% van overtuigd zijn dat ons ontwerp rust, ruimte en sfeer creëert in je huis, leggen we het aan je voor. Wij geloven namelijk dat je huis 52 weken per jaar een plek moet zijn waar je jezelf kunt zijn. Een echt thuis waar iedereen zijn eigen plekje heeft. En dat doen we ook graag voor jou!